Viser 7 ud af 7 udsendelser

Sarah Dominique - Den kreative proces: Episode 2

00:44:20

Vi mødes igen Sarah som har færdiggjort billedet siden sidst og er gået igang med nye projekter!

Den kreative proces besøger Sarah Dominique

00:29:14

Vi besøgte billedkunstneren Sarah Dominique i NordKraft og tager en snak med hende om hendes kreative proces. Sarah Dominique er til daglig bosat i Danmark, men har rødder i Congo, og vi hører lidt om hendes brug af farver, og de kunstneriske kulturforskelle hun har oplevet efter hun flyttede til Danmark.

Odins hest med Draxull

00:29:28

Draxull tager os med på en ny rejse igennem en kreativ proces, denne gang maler han et billede hvor det måske kommer til at ligne Odins hest med de mange ben. Se med!

Med Jonny Hefty og Hartvig

00:29:55

TV-Fritid følger Jonny Hefty og Hartvig mens de dekorerer gården til Kirkens korshærs varmestue i Aalborg midtby. Der er undervejs interviews med Jonny Hefty og Hartvig, samt Lea Juhl fra Kirkens korshær.

Draxull - Måske en havmand del 2

00:29:59

Vi ser den nordjyske kunstner Draxull male et billede der måske ender med at blive en havmand. Se med!

Draxull - Måske en havmand?

00:28:27

Udsendelse sendt i uge 48 på Kanal Nord. Vi følger den lokale kunstner Draxull mens han maler et billede der måske ender med at blive en havmand.

Draxull

00:52:39

TV Fritid besøgte kunsteren Thomas Draxull, og følger den kreative malerproces mens Draxull maler et billede af en slags fugl. Hvis du selv maler, har interesse i kunst eller måske bare mangler en video med lidt afslappende musik, ja så er denne video måske noget for dig!

Det var alt for denne serie.

Vores andre serier