Viser 24 ud af 24 udsendelser

Trekanten Episode 2: Makerspace

00:58:01

I den her episode besøger Kristian og Urt Makerspace. Her møder vi Jakob, Chris og Sólja, som er de ansvarlige i Trekantens Makerspace.

Iconic cheerleaders og GymAalborg

00:29:45

TV Fritid besøgte Iconic cheerleaders og så deres generalprøve forud for et stort stævne i november. Vi hører desuden lidt om GymAalborg som huser Iconic, og desuden har en masse andre aktiviteter i deres lokaler beliggende i Aalborg SV.

Sikker vej i skole - med Jonny Hefty og Mester 88

00:29:59

TV Fritid fulgte projektet "Sikker vej i skole" som handler om at omdanne kedelige og grå områder nær skoler, til farverige og smukke kunstværker, i samarbejde med børn og unge. Kunstnerne i dette tilfælde er de folkekære og underholdende Jonny Hefty og Mester 88, som malede smuk graffiti i Nr. Uttrup.

Hvem er Ulrik Rasmussen fra Trekanten/Radio 9220?

00:09:13

Her møder vi frivillige Ulrik Rasmussen som til daglig laver radio på Trekanten.

Trekanten Episode 1: "Velkommen til Trekanten"

00:59:15

Kristian besøger Trekanten kulturhuset i Aalborg Øst - Hvor han interviewer Urt og Michael Mansdotter.

Tall Ships Races i Aalborg

00:37:43

Se vores flotte reportage fra Tall Ships Races i Aalborg sommeren 2022. Vi besøgte tre flotte skibe: Shabab Oman 2 Oesterchelde Dar Mlodziezy

Frokostjazz i Mulbjergene del 2

00:47:32

Andet sæt fra dagen hvor TV Fritid besøgte frokostjazz i Mulbjergene i starten af august 2022. Her spillede veloplagte All Time Jazz Band jazzstandarter m.m. i naturskønne omgivelser. Se desuden smukke droneoptagelser fra Mulbjergene. All Time Jazz Band havde også en gæsteoptræden: solist og violinist Esben Kjær.

Frokostjazz i Mulbjergene del 1

00:55:45

TV Fritid besøgte frokostjazz i Mulbjergene i starten af august 2022. Her spillede veloplagte All Time Jazz Band jazzstandarter m.m. i naturskønne omgivelser. Se desuden smukke droneoptagelser fra Mulbjergene. All Time Jazz Band havde også en gæsteoptræden: solist og violinist Esben Kjær.

Dampdag - Åbent hus Remisen ved Dokkedal

00:30:54

En lille reportage fra den årlige Dampdag i Dokkedal. Interviews med Finn Hammer, der lavede en fremvisning af sin teslaspole, og Dan Oxholm der er medlem af Dokkedal borgerforening.

Vandets kraft - åbning på Lille Vildmosecentret

00:25:02

Vi besøgte åbningen af den nye seværdighed "Vandets kraft" på Lille Vildmosecentret hvor vi optog taler m.m. fra en dejlig dag i mosen.

Remisen Dokkedal - renovering af en Ferguson

00:09:33

Vi besøgte Remisen i Dokkedal hvor John fremviser en sjælden Ferguson traktor, som netop er i gang med at blive renoveret af remisens frivillige. Se med!

Cykelvideo sydøst for Aalborg

00:29:38

Her er en scenisk video fra det smukke forår der springer syg øst for Aalborg.

Vi besøger Karneval med Den Næste Bølge!

00:29:46

Den Næste Bølge agere værter på tvfritid hvor de besøger Karneval 2022. I videoen medvirker flere medlemmer fra impro comedy gruppen. Målet er at lave noget lidt anderledes tv, hvor vi blander reality med impro comedy. Dertil vil vi gerne give oplevelsen af at være med Den Næste Bølge til Karneval, for at se hvordan den oplevelse ser ud.

Seværdige gåture - Røverknolden Rebild

00:29:41

TV Fritid giver et bud på et gratis oplevelse i Nordjylland. I dette afsnit besøgte vi Røverknolden i Rebild.

Rejse til Middelalderen - Rollespil i Golfparken

00:27:38

TV-Fritid besøgte "Rejse til middelalderen" i Golfparken. Her ser vi hvordan en flok frivillige spiller rollespil.

Limfjordsbanen - Remisen Aalborg

00:59:51

TV Fritid besøgte Limfjordsbanen i Aalborg hvor vi var så heldige at tale med Finn Madsen mfl. om deres virke i den historiske remise i Aalborg.

Seværdige gåture - Mossø og Lundby Krat

00:29:41

Trænger du til frisk luft? TV Fritid giver et bud på hvor du kan tage hen og gå en tur. Turene er filmed med GoPro kamera, og derfor ser man turen fra et person perspektiv. God tur!

Nordjyllands Internat Hjallerup

00:27:56

TV Fritid besøgte Nordjyllands Internat hvor værterne Søren og Kristian fik en rundvisning af Intenatleder Karina Fisker.

Set og Sket - uge 50

11:26:00

Ugens afsnit af Vi elsker Nordjylland på TV-Fritid. Sendt på Kanal Nord i uge 50. Klip fra: Vejgaard BKs juletræssalg, Julemandens værksted Trekanten, Thomas Munk-Petersen juletrio m.m.

Klimakampen i Nordjylland

00:29:36

Udsendelse sendt på Kanal Nord i uge 48. TV-Fritid var med da der blev afholdt klimademonstration i Aalborg i efteråret 2021. Vi interviewede desuden Susanne Vokstrup til FNs fredsdag om hendes engagement som frivillig i Bedsteforældrenes klimaaktion.

Set og sket - uge 47

00:29:30

En samling af klip fra begivenheder i Nordjylland:

FNs fredsdag

00:59:46

Remisen Dokkedal

00:54:16

TV Fritid besøgte Remisen i Dokkedal hvor "remisebisserne" reparerer gamle lokomotiver, traktorer og modelmaskiner. Sendt første gang d. 20/09/2021 på Kanal Nord.

Det var alt for denne serie.

Vores andre serier